Opvarmning

De kølede middagsretter opvarmes let i ovn eller mikrobølgeovn

Madretterne skal opvarmes i den emballage, de bliver leveret i. Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C.

For lettere håndtering, foreslår vi, at du kan stille madretten på en tallerken, inden opvarmning. Brug eventuelt en spids kniv til at skære folien op i kanterne, når retten skal spises.

OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.

Se opvarmningsvejledning nedenfor. 

Opvarmning af mad i mikrobølgeovn

 

Prik hul i filmen med en gaffel, men lad folien blive på bakken.

Stil bakken ind i mikrobølgeovnen

Varm maden på max. effekt (800W ovn) i ca. 4-6 min.

Lad maden hvile 1 minut. Anrettes på en tallerken inden den spises. Velbekomme!

Opvarmning af mad i ovn:

 

Forvarm ovnen til 120C (varmluftsovn 100C)

Prik hul i filmen med en gaffel, men lad folien blive på bakken

Stil bakken i ovnen og varm maden i ca. 45 min. (varmluftsovn 30 min.).

Lad maden hvile 1 minut. Anrettes på en tallerken inden den spises. Velbekomme!