Mad til plejecentre

Næstved Madservice leverer også mad til plejecentre i Næstved Kommune. Det kan være udvalgte måltider eller alle måltider i døgnet. Udover hovedmåltiderne er det også muligt at få leveret både forretter, desserter, smørrebrød, salater, grøntsager, lune retter og kolonialvarer som brød, mælk, ost, saftevand og meget andet.
Og har I et særligt arrangement på plejecentret, leverer vi også gerne mad til det.

Madplaner til plejecentrene aftales i nøje samarbejde mellem det enkelte plejecenter og Næstved Madservice. Og vi dækker naturligvis mad til alle behov bl.a.:

Normal kost
Til de, der er fysisk aktive i hverdagen og spiser helt normalt.

Småt spisende
Til de, der ikke kan spise så meget ad gangen, og dermed har brug for ekstra energi i maden. Portionerne er mindre og mere rige på næring/energi end normalt. Der er også mellemmåltid med, fordi det er vigtigt, at småtspisende borgere spiser flere små måltider i løbet af dagen, hvis deres behov skal dækkes.

Mad med mindre fedt og sukker
Til de, der har sukkersyge eller af anden grund har fået anbefalet, at spise mad med mindre fedt og sukker.

Særlig diæt
Til de, der på grund af sygdom eller overfølsomhed har behov for en særlig diæt, er der mulighed for dette. Efter anvisninger fra borgerens læge/visitator, kan I kontakte os, så vi kan tilpasse maden til borgerens behov.